We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

pvc vloeren noord holland

PVc vloeren Noord-Holland

Strongfloor plaatst pvc vloeren in de regio van schagen, alkmaar en heerhugowaard. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren stoffeerders uit de buurt.

PVC vloeren bekijken in onze showroom

PVC vloeren in onze showroom

PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair, mede doordat nieuwbouw woningen opgeleverd worden met vloerverwarming. Doordat pvc vloeren een lage warmte weerstand heeft is een pvc vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. De betere pvc vloeren zijn voorzien van register embossing dit zorgt voor een realistische hout of tegel structuur.  In onze showroom in Warmenhuizen ( Noord-Holland) hebben we een ruime keuze aan pvc vloeren,  wij vinden het leuk om samen met u op zoek te gaan naar de pvc vloer die in uw woonplaatje past.

IPC pvc vloeren
IPC PVC Vloer Rubin XS Visgraat
ipc-pvc-vloeren

IPC PVC vloeren bij strongfloor

Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste PVC vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst. Ook het oog wil wat, vijf prachtige collecties zorgen ervoor dat er altijd een geschikte IPC pvc vloer is!
 
In onze showroom in Warmenhuizen (Noord Holland) hebben we een grote presentatie met voorbeelden van alle IPC vloeren. Onze deskudige stoffeerders zorgen ervoor dat u nieuwe IPC vloer netjes geplaatst wordt. Deze legservice bieden wij aan in de regio Noord Holland.
Floorify-Noord-Holland

Floorify PVC Click vloeren
zijn mooi en makkelijk

Floorify rigide pvc vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 

Floorify-Noord-Holland

Sterk

Floorify-Noord-Holland

Schoon

Floorify-Noord-Holland

Stil

PVC Vloeren

Wij houden van mooie vloeren

Step PVC vloeren zijn trendy, sfeervol, waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Alle Step PVC vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming.