We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

laminaat

laminaat

Laminaat vloeren zijn nog steeds zeer populair, en worden daarom in woningen over de gehele wereld geplaatst. Doordat het laminaat is voorzien van een klik systeem zijn er veel mensen die de laminaat vloer zelf plaatsen. Voor de mensen die dit niet willen bieden wij een legservice aan. Laminaat plaatsen doen we in de regio Noord Holland.

Omdat het aanbod laminaat zo ongekend groot is hebben we bij Strongfloor vloeren een strenge selectie gemaakt op basis van prijs / kwaliteit. Alle laminaat vloeren die wij in onze showroom aanbieden zijn gemaakt van een hoogwaardige HDF backing. Ook vinden wij het belangrijk dat er een sterke klikverbinding aan het laminaat vloerdeel zit, die gemakkelijk te verwerken is. De schuine velling kant aan het laminaat moet ook mee gelamineerd zijn, wat niet bij iedere laminaat vloer standaard is.

Is de laminaat vloer bestemd voor de woonkamer dan is het erg mooi om voor lange laminaat vloerdelen te kiezen. Hierdoor lijkt het laminaat sprekend op een houten vloer. 

Laminaat staat als geen ander voor een robuuste en tegelijkertijd fraaie vloervormgeving.

Wat is laminaat eigenlijk? Laminaat bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. De kern wordt gevormd door een plaat van gecomprimeerde houtvezels (HDF-plaat). Aan de onderkant daarvan zit een zogeheten tegenfineer voor de stabiliteit. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde contactgeluiddemping. Aan de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of heel creatieve designs. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit sterke melaminehars. Dat maakt laminaat zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden.

Laminaat vloeren
Logo Quick-Step-laminaat

Quick Step Laminaat bij Strongfloor vloeren

Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je woonkamer of slaapkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren. Quick Step laminaat staat groot gepresenteerd in onze showroom.

Je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven.