We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

Floorify PVC Click vloeren
zijn mooi en makkelijk

Floorify rigide pvc vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 

Floorify-Noord-Holland

Sterk

Floorify-Noord-Holland

Schoon

Floorify-Noord-Holland

Stil

Liefde op het eerste gezicht.

Bestaat dat ook bij vloeren?

Oh Ja!

Wat zijn Floorify vloeren?

Een Floorify vloer is een click pvc vloer met een geluidsabsorberende en watervaste rigide harde kern. Deze rigide kern blijft zelfs in extreme omstandigheden (vb. direct zonlicht) volledig stabiel én is bijzonder stootvast. De  vloeren van Floorify onderscheiden zich door een ongeziene, realistische look die nagenoeg van echt hout te onderscheiden is. 

 

Floorify en vloerverwarming kan dat?

Uitstekend, de Floorify click pvc vloeren geven een hoog rendement aan warmte door. Het is dus een bijzonder goed idee om een Floorify vloer te plaatsen in combinatie met vloerverwarming. 

Floorify & vloerverwarming in cijfers

floorify en vloerverwarming

Kan Floorify tegen een stootje?

Jazeker! De vloeren van Floorify zijn extreem schok- en vlekbestendig. Door de extra beschermlaag is geen (kinder)feestje te gek. Doordat Floorify gebruik maakt van de unieke ‘’Floorify Rigid Core’’ hebben de vloeren een stabiele, sterke en stootvaste kern. Ook is de vloer zeer slijtvast. Een ideale vloer voor elke familie dus! Zo hoef jij je als ouder nooit meer zorgen te maken over spelende kinderen en kun je thuis zorgeloos leven.

Floorify kind
Floorify-Noord-Holland

Hoe zit dat met loopgeluid?

De combinatie van de geluidsabsorberende Floorify vloer en de Comfort ondervloer creëert een heerlijk zacht loopoppervlak én een akoestische laag. 

Floorify plaatsen in appartement.

In combinatie met de Floorify Comfort ondervloer geeft jouw vloer een geluidsreductie van 21 dB (Europese norm: 18 dB). Volledig naar de maatstaven van elke VVE of Woningstichting.

Floorify loopgeluid Strongfloor vloeren
Floorify onderhoud Strongfloor vloeren

Floorify is makkelijk te onderhouden

Uw Floorify vloer even snel dweilen om vuil, vet of voetstappen te verwijderen? Conny is je beste vriendin. Als schoonmaken leuk zal zijn dan is deze ph-neutrale cleaner de leukste van de klas.

Conny Turbo

Hardnekkig vuil verdient een stevige aanpak. Met de Conny turbo intensief reiniger pak je de smerigste vlekken aan. Zonder medelijden.

Floorify Conny - onderhoud - Strongfloor vloeren

planken met hout structuur

Floorify vloeren geïnspireerd door kleine details, uitgekiende dessins de fijne houtstructuren die precies passen bij je levensstijl. Klassiek, rustiek of liever vooruitstrevend: je ontdekt een kleurenpalet voor je smaak en stijl. Een verweerde look, een karaktervolle stijl of liever een Scandinavisch look het zit in de planken collecties van Floorify.

floorify F317 Unagi strongfloor vloeren

Floorify visgraat

ijzersterk en gemakkelijk te plaatsen

Visgraat vloeren zijn op het moment erg populair, en dat is ook te begrijpen als je de visgraat vloeren van Floorify ziet. Deze zijn niet van echt hout te onderschijden behalve dat het onderhoud van deze click pvc vloeren stukken eenvoudiger is dan zijn houten broertje. Door de handige click verbinding is deze door iedere klusser gemakkelijk te installeren.

grote tegels

Voor een strakke look

60×90 cm. De tegels hebben dezelfde uitstraling als beton of een natuurstenen vloer zonder de nadelen. Floorify tegels zijn vlekkenresistent, is er geen kans op barsten en scheuren en is de vloer eenvoudig te instaleren. Zeker ook voor appartementen de ideale oplossing.