We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

A LA CARTE COLLECTIE

Het realiseren van unieke houten vloeren, die aan al uw specifieke wensen voldoet. Dat zijn de eiken houten vloeren in de A La Carte collectie.

Welk vloer kiest u?

U bent designer van uw eigen vloer.

SAMEN REALISEREN WIJ UW DROOM HOUTEN VLOER

Oppervlakte behandelingen

Houten vloer oliën

Geeft een houten vloer een goede beschermlaag door deze te oliën. Voordeel van olie is dat je hiermee het hout ook kan kleuren.

Houten vloer lakken

Een houten vloer lakken om deze optimaal te beschermen tegen vocht en vuil. Kijk eens naar de Skylt gelakte vloeren deze hebben de uitstraling van onbehandeld eiken. 

Houten vloer roken

Roken is een voorbehandeling waar door middel van amoniak damp het eiken hout donkerder wordt gemaakt.

Houten vloer beitsten

Beitsen is net als roken een voorbehandeling. Maar deze is egaler van kleur. Wordt gebruikt om bijvoorbeeld intens zwarte eiken houten vloeren mee te maken.

Houten vloer fijn bezagen

Om de een uitstraling van grove eiken vloerdelen te krijgen worden deze fijn bezaagd. 

Houten vloer borstelen

De houtnerf extra accentueren door de eiken houten vloer te borstelen. Geeft de eiken plank een mooie tekening.

Houten vloer verouderen

Het eerste deukje in uw eiken vloer is nooit leuk. Met een verouderde houten vloer hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.

Houten vloer schaven

Schaven met extra messen waardoor er schaafplekken rond de noesten ontstaan. Ook heel mooi om dit te combineren met verouderen.

houten vloeren

KIES DUURZAAM

Strongfloor vloeren is FSC gecertificeerd, wat inhoud dat we het belangrijk vinden dat het eiken hout uit duurzaam beheerde bossen komt.

Strongfloor vloeren wil het beste voor het milieu. Daarom zijn de houten vloeren uit de A La Carte collectie FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking. Zowel het eiken hout als ons bedrijf Strongfloor dragen dit FSC®-certificaat. 

afbeelding fsc gecertificeerd
Strongfloor houten vloeren is FSC gecertificeerd.