We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

Bezoek onze vloeren winkel

Wij ontvangen u graag in onze vloeren showroom

Kom langs in onze showroom!

Heeft onze collectie je nieuwsgierig gemaakt? Dan nodigen we je graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Warmenhuizen. Hier kun je je laten inspireren door de vele verschillende mogelijkheden op het gebied van vloeren. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven en al jouw vragen te beantwoorden.

Maak gerust een afspraak met ons of kom simpelweg langs wanneer het jou uitkomt. We kijken er enorm naar uit om jou welkom te heten in onze showroom en samen op zoek te gaan naar de perfecte vloer die jouw ruimte laat stralen!

Waar vind ik jullie vloerenwinkel?

Onze houten vloer- en pvc vloerenwinkel is gelegen op de unieke locatie van Huisweid 9b, te vinden in Warmenhuizen. In onze uitnodigende showroom presenteren wij een uitgebreide collectie pvc vloeren, maar ook laminaat en houten vloeren kun je bij ons bekijken.

Wij beschikken over meerdere gratis parkeerplaatsen voor de deur van onze showroom, ook is onze winkel goed te bereiken voor mindervaliden.

 

De Huisweid 9B Warmenhuizen

Previous slide
Next slide

Openingstijden Strongfloor Vloeren

Is er ook een online vloerenwinkel die 24/7 open is?

Jazeker, onze online vloeren winkel is altijd geopend.

U kunt in de vloeren shop inspiratie opdoen, prijzen en levertijden bekijken en uiteraard online de vloer van uw keuze bestellen inclusief alle randartikelen zoals plinten en ondervloeren.